Boek ook losse vliegtickets vanaf Groningen Airport Eelde

Vliegtickets Rotterdam - Ibiza

Vlucht Rotterdam - Ibiza

Vanaf Rotterdam Airport gaan er dagelijks vluchten van Transavia naar het zonnige Ibiza. Op deze pagina is informatie te vinden over de vliegtijden, vluchtschema's en de toestellen waar Transavia deze vluchten mee uitvoert. Alle informatie en tickets eenvoudig en overzichtelijk op één plek, dat is het handige van rotterdamibiza.nl

Vlucht met Transavia

De enige mogelijkheid om vanaf Rotterdam Airport naar Ibiza te vliegen, is met Transavia. Een budgetluchtvaartmaatschappij die al meer dan 50 jaar lang passgiers naar veel verschillende bestemmingen brengt. De reden waarom het zo voordelig is om met Transavia te vliegen, is omdat de kosten van de vlucht zo laag mogelijk wordt gemaakt.

Transavia is een van de bekendste Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en is opgericht in 1965. Tegenwoordig is de maatschappij een onderdeel van de Air France KLM Groep en vliegt over de hele wereld, dus ook op trajecten zoals Rotterdam Airport naar Ibiza. Transavia beschikt over een jonge, moderne en milieuvriendelijke vloot. Een deel van deze vloot heeft LED-verlichting dat voor een erg aangename sfeer zorgt tijdens te vluchten. De stoelen zijn gemaakte van leer en zorgt voor meer reiscomfort. Kortom, met Transavia kom je uitgerust aan op je bestemming.

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is een luchthaven met veel ambitie om bij één van de beste luchthaven te horen. De afgelopen jaren heeft de luchthaven gemerkt dat het aantal passagiers, dat vanaf Rotterdam Airport vliegt, flink is gestegen. De lijst met bestemmingen vanaf de luchthaven blijft maar uitbreiden.

Rotterdam Airport beschikt over een aantal verschillende parkeerterreinen waar 24 uur per dag geparkeerd kan worden. Het voordeel dat de parkeerterreinen van de luchthaven bieden, is het feit dat je op loopafstand van de terminal gelegen is. Op de parkeerterreinen P2 en P6 is het ook mogelijk om elektrische auto's op te laden.

Boek ook losse vliegtickets vanaf Groningen Airport Eelde

Boek ook volledig verzorgde vakanties naar Ibiza

Naast losse vliegtickets van Rotterdam naar Ibiza bieden wij ook volledig verzorgde strandvakanties aan inclusief hotel, vlucht en transfer van luchthaven naar het hotel. Genieten van zon en strand op het prachtige Ibiza.

Vakantieaanbod Ibiza vanaf Rotterdam

Op Rotterdam Airport

Voor de veiligheidscontrole

Op Rotterdam Airport zijn er diverse voorzieningen te vinden in de vrij toegankelijke hal. Van een informatiebalie tot aan een espressobar en er is zelfs een restaurant met panoramterras. Er is ook een informatiebalie aanwezig waar je vragen kunt stellen over zowel de voorzieningen op de luchthaven als je vliegreis.

Na de veiligheidscontrole

Op Rotterdam Airport zijn ook na de veiligheidscontrole nog voldoende voorzieningen te vinden om de wachttijd te overbruggen. Er is een restaurant aanwezig waar genoten kan worden van versgebakken belegde broodjes, warme en koude snacks en nog veel meer.

- Restaurant De Horizon

- Espressobar

- AKO shop

- Restaurant

- Airportshop

- AKO Kiosk

Vlucht naar Ibiza

Transavia vliegt gemiddeld 5 keer per week vanaf Rotterdam Airport naar het zonnige Ibiza. De vluchten vanaf Rotterdam naar Ibiza duren ongeveer 2,5 uur. Dat betekent dus dat je al snel kunt genieten van de zonovergoten stranden van Ibiza en van het heerlijke warme klimaat.

Voor de route van Rotterdam Airport naar Ibiza gebruikt Transavia betrouwbare Boeiing 737-800 toestellen. Deze toestellen bieden comfortabele plaatsen voor 189 passagiers en vliegt met een gemiddelde snelheid van ongeveer 925 km per uur. De toestellen hebben een maximaal vliegbereik van ongeveer 4.700 km, dat komt goed uit voor dit traject. Transavia vliegt namelijk rechtstreeks vanaf Rotterdam Airport naar Ibiza, dat is ongeveer 1.465 km vliegen.

Op Ibiza Airport

Eten & drinken

Ibiza Airport is een grote luchthaven. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden. De meeste gelegenheden zijn te vinden in de vertrekhallen nadat de passagiers hebben ingecheckt en door de veiligheidscontrole zijn. De eet- en drinkgelegeheden op Ibiza Airport varieren van fastfood restaurants tot aan koffiebars en van full-service restaurants tot aan heerlijke tapas.

Winkels

Ibiza Airport beschikt over een ruim aantal winkels. Een aantal van deze winkels zijn vrij toegankelijk en te vinden in de openbare ruimte van de luchthaven. De meeste winkels zijn te vinden in de vertrekhallen en zijn alleen toegankelijk nadat passagiers hebben ingecheckt en door de veiligheidscontrole zijn. De winkels zijn erg gevarieerd, van winkels voor kinderen tot aan elektronica winkels. Het is altijd de moeite waard even te shoppen op Ibiza Airport.

- Burger King

- Costa Coffee

- Deli & Cia

- El Kiosko

- Gambrinus

- Mama Campo

- O'Learys

- Paul

- Santa Gloria

- Clubibiza

- GAP & Superdry

- Gourmed

- Hard Rock Café

- Hippy Market

- Music Network

- The Express Shop

- News & Books

- Ushuaïa

Ervaar de service van ons reisbureau

Ook een vlucht boeken naar Ibiza? Of op zoek naar een hotel of volledig verzorgde vakantie op dit prachtige eiland in de Middellandse Zee? Onze reisexpert helpen graag met het boeken van de perfecte reis. Bel of mail ons met vragen en ervaar de kennis en service van ons ervaren reisbureau.

Boek een volledige reis naar Ibiza