Weekend Ibiza vanaf Rotterdam

Rotterdam - Ibiza weekend

Het is vanaf Rotterdam prima mogelijk om een weekend Ibiza te boeken. De vlucht met Transavia vanaf Rotterdam The Hague Airport neemt maar iets meer dan twee uur in beslag en leent zich daardoor uitstekend voor een retour rond het weekend. Zowel op donderdag en vrijdag gaan er vluchten naar Ibiza. De retourvluchten vanaf Ibiza Airport gaan op zondag en maandag. Ibiza is dus een prima bestemming voor een weekend of lang weekend vanaf Rotterdam.

Populair bij weekend Ibiza

Met Transavia een retour Rotterdam - Ibiza

De vlucht van Rotterdam naar Ibiza wordt verzorgd door Transavia, een van oorsprong Nederlandse luchtvaartmaatschappij en dochter van Air France - KLM. De luchtvaartmaatschappij biedt voor scherpe prijzen retourvluchten aan vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Ibiza. Binnen iets meer dan twee uur na vertrek vanuit Rotterdam sta je op het vliegveld van Ibiza. Rond het weekend zijn er genoeg mogelijkheden om een weekendretour te boeken naar het Spaanse eiland.

Voor de heenvlucht zijn er twee keuzes vanaf Rotterdam The Hague Airport. Voor een langer weekend is er de donderdagmiddag. Deze vlucht vertrekt laat in de middag waardoor de aankomst aan het begin van de avond in Ibiza is. De andere optie voor de heenvlucht op vrijdag vertrekt vroeger in de middag waardoor de aankomst al in de middag op Ibiza is. De heenvlucht op donderdag levert dus een iets langer weekend en een extra avond op, maar met de vlucht van vrij is er iets meer uit de reisdag zelf te halen.

Vermaak tijdens een weekend Ibiza

Tijdens een weekend op Ibiza is er van alles te doen. Het eiland trekt niet voor niks mensen van over de hele wereld aan. Lees ook welke plekken en activiteiten absoluut niet mogen ontbreken bij een bezoek aan dit prachtige eiland.

Wat te doen op Ibiza

Hotels op Ibiza

Bij een weekend naar Ibiza vanaf Rotterdam is het natuurlijk van belang een goede accommodatie te boeken. Op Ibiza is een groot aantal hotels te vinden. Van voordelige 2- en 3-sterrenhotels tot zeer luxe, all inclusive 5-sterren hotels. Vooral aan het strand zijn de luxere hotels in overvloed te vinden. Veel hotels hebben een bar, zwembad en airconditioning - vooral in de zomer niet een overbodige luxe op Ibiza.

De hotels op Ibiza zijn voornamelijk gelegen dichtbij de kust en vooral het strand. Het grootste deel van de hotels liggen binnen 500 meter en dus op loopafstand van het strand. Dit is niet verwonderlijk, aangezien een overgroot deel van alle toeristen naar Ibiza komt om heerlijk te genieten van het strand, de zon en zwemmen in de Middellandse Zee.

Boek ook een weekend Ibiza!

Boek nu een weekend Ibiza met ondersteuning van onze reisexperts en geniet van een fantastisch, volledig verzorgd weekend op dit prachtige eiland. Iedereen moet hier een keer geweest zijn en Ibiza een keer meegemaakt hebben. Onze reisexpert kunnen alles vertellen over Ibiza en weten alle ins en outs. Bel of mail ons gerust met alle vragen en boek onbezorgd een onvergetelijk weekend op Ibiza.